06-30 752-31-77 info@wapi.hu
Játék és intuíció

Folytatódik az elkezdett játék!

Ha szívesen csatlakozol egy aktív körhöz, akik már belekóstoltak a Játék és Intuíció kurzus folyamataiba, gyere te is, hogy megismerd az Intuitív Pedagógiai módszer alapélményét!

„Gondolj az igazságra úgy, mint egy tevékenységre. Ebben az esetben megjelenik az intuíció valódi jelentése.” Pär Ahlbom

Minden egészséges gyakorlatban, játékban, munkában, minden tevékenységben, természeti folyamatban, jelen van az áramlás és a szabad mozgás vagy növekedés. Ez más minőséget kölcsönöz minden játéknak, munkának, cselekvésnek, mint a mi általános elképzeléseink a rendről vagy a helyes útról, szabályról.

A mindennapi használatban az intuíció valami homályos dolgot jelent. Ebben a kurzusban az intuíció valami konkrétumot kíván jelenteni, ami a figyelemhez és a lélekjelenléthez kapcsolódik, valamit, amit mindannyian megtanulhatunk és közösen gyakorolhatunk.

Ha szívesen csatlakoznál április 1-én szombaton egy rövidebb, 9-14 óráig tartó Játék és Intuíció aktív körhöz jelentkezz, és találkozzunk újra a Pesthidegkúti Iskolában!

A nap folyamán osztálytermi játékok, dobófákkal való ismerkedés és viaszkréta rajzolás kerül majd a fókuszunkba!

A nap beosztása:

9.00-10.15 bemelegítő játékok: kötéllel, párnákkal, fogócska-szerű játékokkal

10.45-11.45 mozgásos játékok dobófákkal, ritmusjátékok

12.15-13.45 viaszkréta rajzolás és/vagy osztálytermi játékok

13.45-14.00 visszatekintés

Helyszín: Pesthidegkúti Waldorf Iskola
1028 Budapest, Kossuth u. 15-17

TÉRKÉPÉRT KATTINTSON IDE

Részvételi díj: 10.000 Ft, melyet a regisztrációt követően banki átutalással kell befizetni.

Csak azokat a jelentkezéseket fogadjuk be, amelyek után a részvételi díjat megkapjuk.

Márta Dóra és Jörg Roland Waldorf osztálytanítók, akik egy hároméves képzést végezve inspirálódtak Pär Ahlbom Intuitív Pedagógiai kurzusán, ahol megélhették, hogy a játékon keresztül hogyan nyílik meg az intuíció kapuja, hogyan kerülnek közelebb saját belső mozgékonyságukhoz és a másik emberhez.

Márta Dóra