Képzéseink

Osztálytanítói alapképzés

2023. szeptemberétől elindítjuk nappali tagozatos osztálytanítói alapképzésünket. Amennyiben szeretnél te is hosszú éveken keresztül egy osztálynyi gyermeket bevezetni a világ működésébe, ha aktív és szabad tagja akarsz lenni egy Waldorf-iskola tanári kollégiumának, ha a folyamatos önfejlesztés örömet jelent számodra, akkor itt a helyed!

Posztgraduális nappali tanárképés

2023. szeptemberétől elindítjuk az egy tanéves, nappali rendszerű, posztgraduális továbbképzésünket. Ha már van pedagógus diplomád, és szeretnél Waldorf-iskolában osztálytanítóként vagy gimnáziumi tanárként tanítani, várunk erre a képzésünkre!
A képzés egy tanéve alatt megfelelő alapokat kapsz ahhoz, hogy csatlakozni tudj egy Waldorf-iskola tanári kollégiumához.
Várjuk frissen végzett tanárok, új távlatokat kereső, gyakorlott pedagógusok jelentkezését!

Ha érdekelnek az induló képzés részletei, iratkozz fel hírlevelünkre!

Zenei képzés

Szeretettel várjuk folytatódó zenei képzésünkre azokat a zenetanárokat, osztálytanítókat és más érdeklődőket, akik el szeretnének mélyülni az egyes életkorokhoz, osztályfokokhoz kapcsolódó zenei minőségekben, pedagógiai és szellemi alapokat, valamint gazdag dalanyagot és eszközöket szeretnének kapni a Waldorf iskolai zenetanításhoz.

A képzés kezdete: 2022. december 3-4. 


Posztgraduális Waldorf-pedagógus képzés

Posztgraduális levelező képzésünkre azokat a tanárokat, osztálytanítókat várjuk, akik rendelkeznek pedagógus diplomával, és jelenleg is Waldorf-iskolában tanítanak, vagy azt tervezik, hogy itt folytatják pályafutásukat. A képzés 2023-ban indul, osztálytanítók, gimnáziumi tanárok és nyelvtanárok számára.

Kézimunka tanári képzés

A kézimunka szaktanárképzés 2021. augusztusában indult. A képzés sikeres elvégzését követően a pedagógus végzettséggel rendelkező résztvevők „Waldorf-iskolai kézimunka szaktanári” bizonyítványt kapnak, amely lehetővé teszi a kézimunka tantárgy tanítását a Waldorf-iskolában. A képzés sikeres elvégzését követően a pedagógus végzettséggel nem rendelkező résztvevők igazolást kapnak a részvételről és a követelmények teljesítéséről. Az igazolás munkakör betöltésére nem jogosít.

Intenzív napok az iskolai szünetekben

Szeretnél egy-egy témában elmélyülni?
Osztálytanítóként vagy szaktanárként dolgozol, ezért nagyon fontos számodra, hogy folyamatosan képezd magad? Szülőként vagy egyetemi hallgatóként érdekel a Waldorf-pedagógia? Szívesen tanulnál a szakma legtapasztaltabb oktatóitól?
Akkor az intenzív napokat neked ajánljuk!
Az iskolai szünetekben tartott egy-egy napos továbbképzések kitűnő alkalmat adnak tudásod elmélyítésére, ismereteid felfrissítésére általános pedagógiai témákban, természettudományokban és művészetekben.